Verbouw en renovatie

Efficiënt renoveren, het is mogelijk D. Stukje en ons deskundig netwerk.

Neem contact op

Bij ons staat efficiëntie voorop, en dat merkt u aan alles. Met jarenlange ervaring in de bouw zijn wij in staat om elke gewenste verbouwing van uiteenlopende objecten uit te voeren, in nauw overleg met u als opdrachtgever. Wat ons onderscheidt, is ons uitgebreide netwerk van vakmensen: constructeurs, tekenaars, installatiebedrijven, tegelzetters, stukadoors en schilders. Dankzij onze korte lijnen en naadloze samenwerking verloopt uw verbouwing soepel en efficiënt, zonder in te leveren op kwaliteit.

Keurige Vernieuwing met Onze Renovatieprojecten

Als het gaat om renovatie, bent u bij ons aan het juiste adres voor een keurige vernieuwing. We voeren diverse werkzaamheden uit, zoals het vervangen van dakgoten, gevelbekleding, windveren, overstekken, dakkapellen en dakramen. Alles wordt vakkundig ingemeten, geplaatst en/of geleverd, of het nu gaat om hout of kunststof. Kiest u voor hout, dan hebben wij in ons netwerk ervaren schilders die ervoor zorgen dat alles bij oplevering keurig in de lak zit.

Verduurzaming van Uw Woning: Onze Totale Projectondersteuning

Wilt u uw woning verduurzamen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het totale project, van voorzetwanden tot het aftimmeren van daken. Met onze deskundige ondersteuning zorgen wij ervoor dat uw woning op de juiste manier wordt verduurzaamd, zodat u kunt genieten van een comfortabeler huis en lagere energiekosten.

Kies voor efficiëntie, kwaliteit en deskundigheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw verbouwings- en renovatieplannen tot leven kunnen brengen!

Vakmanschap is meesterschap!

Bij Glasservice en Timmerwerken D. Stukje hebben we een uitgebreide voorraad glas in onze loods, waardoor we snel kunnen leveren. We bieden diverse glassoorten, waaronder enkel glas, dubbel glas, triple glas en veiligheidsglas. Ook speciale soorten zoals gebrandschilderd glas en glas-in-lood zitten in ons assortiment, zodat we voor elke woning de juiste oplossing kunnen bieden.

Laat ons u helpen om uw huis te beschermen, te verbeteren én te verduurzamen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat Glasservice en Timmerwerken D. Stukje voor u kan betekenen!

Neem contact op