Wilt u ook verduurzamen?

Ontdek de slimme manier om uw woning te verduurzamen en geld te besparen! Met de stijgende energieprijzen kan het behoorlijk duur zijn om uw huis comfortabel te houden. Gelukkig is er goed nieuws: er is momenteel een subsidie beschikbaar om uw woning te verduurzamen. En wist u dat het upgraden van uw glaswerk naar HR++ of zelfs HR+++ glas eenvoudig is en u al snel een besparing van €400 oplevert?

Bij Glasservice Stukje begrijpen we het belang van duurzaamheid en kostenbesparing. Onze full-service glaszetters staan klaar om u vakinhoudelijk advies te geven over de beste glasoplossingen voor uw woning. Met onze gecertificeerde expertise kunt u erop vertrouwen dat uw glaswerk op de juiste manier wordt geïnstalleerd voor maximale energiebesparing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Naam
E-mail
Telefoon
Adres
Kozijntype
Glastype

Piety Dassen

Dennis heeft samen met zijn team bij ons een verbouwing gedaan naar alle tevredenheid. Er wordt erg netjes gewerkt en medewerkers zijn erg vriendelijk.

Marjan

Twee ramen lek in huis.. Snelle reactie van Glasservice & Timmerwerken D. Stukje. Nieuwe ramen zaten er spoedig in, strakke kitranden gekit en na de klus hebben de mannen alles netjes achter gelaten. Heel tevreden en voor de volgende klus zeker weer dit bedrijf!

Joop Noordlander

Glasservice D.Stukje is een prettig en open bedrijf waarmee het goed samenwerken is. Ze werken netjes en doen wat ze beloven. Zijn er bespreekpunten dan worden die altijd tot volle tevredenheid opgelost. Wij bevelen ze graag aan. Joop en Jeanette Noorlander

Over ons

Stelt u zich eens voor: geen maandelijkse strijd meer om de boodschappen te betalen omdat u bespaart op uw energiekosten. Met onze duurzame glasoplossingen kunt u genieten van een comfortabel huis zonder de bank te breken. Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw woning te verduurzamen en uw energierekening te verlagen!