Houtrotreparaties

Wij gaan voor duurzaam, waarom een kozijn vervangen als deze nog prima gerepareerd kan worden?

Neem contact op

Bij ons is geen houtrot te diep of te complex. Wij zijn er trots op om ieder stadium van bestaand houtrot te kunnen aanpakken, zolang de situatie het toelaat. Wat bedoelen we hiermee? Simpelweg dat er nog gezond hout aanwezig moet zijn, waarop wij onze reparaties kunnen uitvoeren.

Onze Aanpak: Grondig en Doeltreffend

Allereerst wordt al het aangetaste materiaal zorgvuldig uitgefreesd, waarna de plek wordt gefixeerd en opgevuld met een hoogwaardige twee-componenten pasta. Dit zorgt ervoor dat het uitgefreesde gebied weer strak kan worden opgevuld. Mochten de schadeplekken te groot zijn voor een simpele reparatie, dan schakelen we over naar deelvervanging. Maar maakt u zich geen zorgen; wij bespreken altijd nauwkeurig met u de situatie, zodat u precies op de hoogte bent en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Duurzaamheid in Vakmanschap

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel, maar dan wel in de breedste zin van het woord. Waarom een kozijn weggooien als het nog in goede staat verkeert? Wij geloven in het behouden van prachtige oude kozijnen, en dat doen we met vakmanschap dat van vader op zoon is doorgegeven. Onze specialistische kennis in houtrotreparatie is geërfd van vader Harry Stukje, en we zijn er trots op om deze traditie voort te zetten. Of het nu gaat om herenboerderijen, historische panden of moderne woningen; wij houden van vakwerk en zorgen ervoor dat uw kozijnen weer schitteren als nieuw.

Kies voor kwaliteit, kies voor vakmanschap, kies voor duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Neem contact op