Glasservice

De specialist in glas-service en de daarbij behorende werkzaamheden!

Neem contact op

Glasservice voor de zakelijke en particuliere markt.

Snelle en nette service binnen 24 uur. Wij leveren iedere glas oplossing met de beste kwaliteit.

Glasservice en Timmerwerken D. Stukje

Welkom bij Glasservice en Timmerwerken D. Stukje in het Noorden van Nederland, gevestigd in Wedde. Wij zijn dé specialist als het gaat om glaswerk en alle bijbehorende werkzaamheden voor een optimaal resultaat. Naast onze expertise in glaswerk, zijn we gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen. We kunnen u helpen bij het aanvragen van subsidies voor het verduurzamen van uw woning, een investering die niet alleen zorgt voor een comfortabeler huis, maar ook voor lagere energiekosten op de lange termijn.

Vakmanschap is meesterschap!

Bij ons draait alles om kwaliteit en vakmanschap. In nauwe samenwerking met regionale experts op het gebied van schilderwerken, timmerwerk, bieden wij een complete service van plaatsing tot afwerking. Ons zusterbedrijf, J. Stukje Schilderwerken, neemt het verfwerk voor zijn rekening, en voor grotere projecten schakelen we gerenommeerde houtbewerkers in. Op die manier kunnen we keer op keer een prachtig eindresultaat leveren, met de beste producten en vakmensen.

Bescherm uw waardevolle bezittingen

Niets is vervelender dan een gebroken ruit, vooral als dit de veiligheid van uw woning in gevaar brengt. Met onze snelservice voor glas zorgen wij ervoor dat uw woning binnen 24 uur weer voorzien is van een nieuwe ruit. Of het nu gaat om een barst, lek glas of een volledig gebroken ruit, wij hebben de juiste voorraad om het probleem snel op te lossen. Wist u trouwens dat een lekke dubbele beglazing leidt tot aanzienlijk warmteverlies en onnodig hoge energiekosten?

Vakmanschap is meesterschap!

Bij Glasservice en Timmerwerken D. Stukje hebben we een uitgebreide voorraad glas in onze loods, waardoor we snel kunnen leveren. We bieden diverse glassoorten, waaronder enkel glas, dubbel glas, triple glas en veiligheidsglas. Ook speciale soorten zoals gebrandschilderd glas en glas-in-lood zitten in ons assortiment, zodat we voor elke woning de juiste oplossing kunnen bieden.

Laat ons u helpen om uw huis te beschermen, te verbeteren én te verduurzamen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat Glasservice en Timmerwerken D. Stukje voor u kan betekenen!

Neem contact op